Vloertegels
ONTDEK DE DUURZAME SCHOONHEID VAN KERAMISCHE VLOERTEGELS

Vloertegels

Ontdek de voordelen van keramische vloertegels! Deze tegels zijn niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het is de perfecte keuze voor drukbezochte ruimtes in huis zoals de woonkamer, keuken, badkamer, of hal. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en afwerkingen, waardoor je altijd de perfecte vloer kunt vinden voor jouw interieur. Onze uitgebreide vloertegel collectie biedt een ruime keuze aan de nieuwste en populairste tegels volgens de laatste trends.  Op zoek naar wandtegels, klik dan hier om onze wandtegelcollectie te bekijken. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom.

€63
per
Ragno Eterna - Grey
60 x 60 cm
Ragno Eterna - Multicolor
60 x 60 cm
Ragno Eterna - Beige
60 x 60 cm
€73
per
Flaviker NAVONA - Bone vein
60 x 120 cm
Flaviker NAVONA - Honey vein
60 x 120 cm
Flaviker NAVONA
Flaviker NAVONA
€42
per
Jos Storm - Earth
60 x 60 cm
Jos Storm - Cream
60 x 60 cm
Jos Storm - White
60 x 60 cm
Jos Storm - Grey
60 x 60 cm
Jos Storm - Cloud
60 x 60 cm
Jos Storm
Jos Storm
Jos Storm
€55
per
Beste Koop Harmony - Grey
100 x 100 cm
Beste Koop Harmony - White
100 x 100 cm
Beste Koop Harmony - Cream
100 x 100 cm
Beste Koop Harmony - Black
100 x 100 cm
€55
per
Beste Koop Phorma - Perla
80 x 80 cm
Beste Koop Phorma - Grigio
80 x 80 cm
Beste Koop Phorma - Silver
80 x 80 cm
Beste Koop Phorma - Musk
80 x 80 cm
Beste Koop Phorma - Black
80 x 80 cm
Beste Koop Phorma
Beste Koop Phorma

Doe inspiratie op in onze showroom

Wil je de tegels zien, voelen en ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Kampen. Wij staan voor je klaar!

GESCHIKT VOOR ELK INTERIEUR ONTWERP EN PERSOONIJKE SMAAK

Keramische vloertegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, patronen en texturen, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elk interieurontwerp en elke persoonlijke smaak. Van moderne betonlook tegels tot warme houtlook tegels, er is altijd wel een keramische vloertegel die past bij jouw stijl.

HAAL MEER UIT JE VLOERVERWARMING MET ONZE KERAMISCHE VLOERTEGELS

Wij werken enkel met tegels van de hoogste kwaliteit die niet verkleuren, onbreekbaar zijn en niet slijten of krassen. Onze keramische vloertegels zijn gemakkelijk schoon te houden met een stofzuiger en af en toe een dweil. Speciale reinigingsmiddelen zijn niet nodig.

Haal nog meer uit je vloerverwarming met onze keramische vloertegels. Tegels geleiden de warmte het best en houden het lang vast, waardoor je tot wel 50% kunt besparen op stookkosten vergeleken met laminaat. Dit maakt de investering in een nieuwe vloer nog waardevoller. En als je vloerverwarming hebt die ook kan koelen in de zomer, dan bieden onze vloertegels een heerlijk verkoelend effect.

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JOUW KLAAR

Ontdek nu onze collectie keramische vloertegels en geef jouw interieur een upgrade! Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wandtegels voor jouw project. Maak een afspraak in onze showroom en laat je inspireren door ons ruim assortiment.