Wandtegels
ONTDEK DE VEELZIJDIGHEID EN DUURZAAMHEID VAN KERAMISCHE WANDTEGELS

Wandtegels

Wandtegels maken de badkamer zoals ‘kleren maken de man’. Wandtegels zetten de toon als het gaat om de sfeer van de badkamer. Het kiezen van de juiste wandtegel is dan ook van groot belang. Daarom bieden wij een breed assortiment van hoogwaardige kwaliteit wandtegels tegen scherpe prijzen, variërend van frisse effen tegels tot vrolijke patroon tegels. Op zoek naar vloertegels, klik dan hier om onze vloertegelcollectie te bekijken. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom.

 

70
per
Novabell Fusion - Grijs Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Beige Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Geel Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Aqua Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Groen Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Antraciet Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Zwart Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Blauw Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion - Wit Glans
6 x 25 cm
Novabell Fusion
72
per
Sottocer Harmony Blush
15x15x0.8cm
Sottocer Harmony Jade
15x15x0.8cm
Sottocer Harmony Haze
15x15x0.8cm
Sottocer Harmony Sky
15x15x0.8cm
Sottocer Harmony Olive
7.5x30x0.8cm
Sottocer Harmony Smoke
7.5x30x0.8cm
Sottocer Harmony Cotton
7.5x30x0.8cm

Doe inspiratie op in onze showroom

Wil je de tegels zien, voelen en ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Kampen. Wij staan voor je klaar!

PASSEND BIJ ELKE SMAAK OF STIJL

Keramische wandtegels zijn een populaire keuze voor badkamers en keukens vanwege hun veelzijdigheid en natuurlijke uitstraling. Of je nou opzoek bent naar een minimalistische look of een opvallende muur, er is altijd wel een keramische wandtegel die past bij jouw smaak of stijl.

 

VEREISEN GEEN SPECIAAL ONDERHOUD

Ook het onderhouden van keramische  wandtegels is eenvoudig, ze vereisen namelijk geen speciaal onderhoud. Bovendien zijn keramische tegels bestand tegen vocht en krassen, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor ruimtes waar water en vocht aanwezig zijn, zoals badkamers en keukens. Ook zijn ze een hygiënisch en milieuvriendelijke optie omdat ze volledig recyclebaar zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals klei, zand en mineralen.

 

WIJ STAAN VOOR JOUW KLAAR

Door hun duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud zijn keramische wandtegels een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een mooie en praktische oplossing voor hun interieur. We staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte wandtegels voor jouw project!